Yang mana pilihan hati

πŸ›’πŸ›’πŸ’ƒπŸ’ƒ

Klik je link kat bawah niπŸ‘‡πŸ» haaa pilih.. pilihhhhπŸ›’

Fun bottle with straw

Nak anak2 seronok minum air? Yang kurang minum air pun boleh kerap minum air tau.. Sambil minum sambil main giteww..

Walking assistant

Baby korang baru pandai berjalan? Cuba guna yang ni untuk bantu si comel korang berjalan.. Takde la nanti mereka terjengket kaki masa pegang tangan korang, korang pun selesa sebab tak jalan menunduk kannn..

Foldable bathtub

Bilik air korang kecik?
Tapi teringin nak berendam dalam bathtub?
Senang je, korang beli je bathtub yang boleh lipat macam ni, senang nak guna atau simpan tau.. 😍😍

Writing tab

AnakΒ² asyik dengan gajet?
Korang cuba bagi ni pulak mesti mereka suka malah boleh buat mereka jadi kreatif tau lukisΒ² ni sambilΒ² boleh kembangkan daya imaginasi dan fantasi gitewww.. Harga pun mur mur je wehhh.. Bermula dari RM6.60 dan ke atas⬆️

Cawan ajaib

Ajaib betul cawan ni.. Walau minum sambil baring pun tak tumpah tau😍😍
Lepas ni senang dah nak ajar baby korang bebas botol susu πŸ₯³πŸ₯³

Chicken & meat shredder

FantasticπŸ₯³
Sesuai sangat untuk emak² yang nak jimatkan masa di dapur tau😍
Nak cepat nak mudah, beli sekarangπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Ice-cream mold silicone

Nak buat sendiri aiskrim popsicle untuk anak² korang? Semestinya lebih sihat dan bersih.. Anak² pun seronok sebab ada pelbagai bentuk yg comel² 😍😍
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Penyapu magic

Alhamdulillah sejak² guna penyapu magic ni, senang je nak sapu lantai.. Habuk pun melekat sekali, takdelah habuk terbang ketika menyapu kann.. Nak sapu lantai, mop air, lap cermin semua boleh tau😍😍
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Pencuci lidah baby

Wahhh lepas ni senang dah nak cuci lidah baby.. Tak gaduh dah nak bersilat bagai🀣.. Boleh beli niπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Self stirring bottle

Berkejaran ke office sampai tak sempat nak bancuh coffee/supplement? Jangan risau, korang beli je botol magic ni, tuang air, tuang serbuk minuman kegemaran korang, tekan butang dan siappp!
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Baby spoon feeder

Nak suap anak tapi asyik tumpah je kan.. Dah tiba masanya korang cuba sudu boleh picit ni pulak.. Diperbuat daripada silicon dan sangat lembut dan sesuai untuk mulut baby korang tau.. Lepas ni emakΒ² dah tak stress sebab tiada lagi makanan tumpahπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Mini blender

Wahh senang la nak blend bahan² kering lepas ni, cepat je hancuss jadi serbuk kan.. 😍😍
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Manual juice presser

Manual juice presser😍😍
Pagi² dah tak susah nak sediakan jus yang fresh kan.. Picit² je dah siappp.. Jimat karen pulak tu😘

Smart peeler

Smart peeler😍😍
Menyesal lambat tau tentang peeler ni.. Kalau tak sebelum ni penat mencangkung sebelah tong sampah kalau nak kupas kulit buahan atau sayuran.. Sekarang dengan smart peeler ni, mudah je kerja korang mengupas kulit.. Seronok pun ye.. KannnπŸ’ƒπŸ’ƒ
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Stain remover

Wahhh macam menarik je ni..
Harus cuba!! 😍😍

Popcorn maker

Alahaii sedapnyaa popcorn.. 🀀
Ada yang dah try popcorn maker ni tak?
Macam best jee πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»

Blackboard sticker

AnakΒ² suka menconteng? Bukan setakat dinding sahaja malah meja, pintu lantai pun turut diconteng.. pening kan.. Apakata korang lekat je sticker blackboard ni kat dinding rumah korang.. Biar anakΒ² korang luaskan imaginasi diorang kat situ pulak.. Haaa senang kan.. πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Cleaning brush

Botol air, botol susu berkerak sebab berus tak boleh capai bahagian terlindung, lorongΒ² kecil kat botol?
Berus ni sesuai untuk korang!
Bye kerakΒ² botolπŸ‘‹πŸ»

Noodle maker

Jom buat mee sendiri😍😍
Lebih sihat, dijamin bersihπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Paling best, boleh buat ikut citarasa sendiri tau, campak je perisa apa nak, daripada sayuran, buahan, semua boleh masukπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Inflatable pirate ship

Weyy seriuslahhπŸ₯³
Seronok buat funfair dalam rumahhhh!! 😍😍

Uv sterilisation box

Pantas!!
Menyesal baru tahu!!
Sebelum ni kalau nak sterile botol susu baby, mainan baby kena rebus dulu kan.. Sekarang guna mesin uv ni je senang untuk membasmi kuman yang tidak kelihatan.. IbuΒ² pun dah tak perlu risau nak rebus lagi dah, tekanΒ² je siapπŸ‘πŸ»
SiniπŸ‘‡πŸ» siniiiiiπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Shoes dryer

Alamakkk hujan, kasut basahhh😩😫
Takpee korang jangan risau..
Beli je dryer ni, kejap je kasut korang kering..
Dengan uv light dia, bukan setakat hilangkan bau malah boleh matikan kuman yang terdapat dalam kasut korang tau.. Lepas ni takde dah bau kasut eh bau kaki eh eh..
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Sotong

Seronok pulak tengok sotong ni gerak macam tu.. πŸ˜†
Jom hadiahkan sotong ni kat anak² korang, mesti dorang seronok 😍😍

Oil press machine

Minyak masak mahal?
Minyak masak naik harga?
Orang berniaga makanan je tau struggle dia macam mana kan.. πŸ€œπŸ»πŸ€›πŸ»
Apa kata kita buat sendiri pulak.. Kebersihan terjamin, lebih sihat, jimat masa dan tenagaπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Portable mop

Kalau tahu, lama dulu dah beli kan..
Mau setiap masa nak mop lantai macam niπŸ˜†
Takpe, ikut korang lah macam mana punπŸ˜†

Portable blender juice

Senangnya guna portable blender ni.. 😍
Nak buat jus boleh, buat smoothie pun boleh.. Bukan tu aje, kalau nak blender makanan baby korang pun boleh tau, kecik dan senang nak di bawa kemana².. On the go kate kau🀩
Sini! Sini!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Car fridge

Wahhh 😍
Korang yang nak drive jauhΒ² balik kampung, boleh la letak satu kat dalam kereta..
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Portable juicer

Hah tudiaaaa!
Senang lepas ni tak payah perah guna tangan dah.. Masukkan je buah kat dalam mesin ni, nanti dia tolong perahkan.. Dapatla jus yang fresh gitewww 🀀

Lampu usb

Comel pulak lampu cenonet ni😍
Korang kalau berkenan boleh la singgah sini
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Soymilk maker

Seriuslahh weyy😲
Sambil blend sambil masak πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Cer usha siniπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

2 in 1 torch light

Nak beli torch light untuk emergency, tapi nak beli powerbank jugak.. Sama² untuk kegunaan emergency.. Aduhh pening la nak pilih😩
.
Alaaaahh beli je mini torch light 2 in 1 ni senang.. Fon habis bateri, cucuk je jadi powerbank.. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Facemask case

Jom beli ni untuk anak² simpan facemask masa nak makan kat kantin sekolah.. Takde lah dorang letak merata kan.. 😷

Bbq maker

Mudahnya buat bbq kat rumah😍
Grab cepat simpan satu kat rumah!

Undies

Alamak.. Macam comel pulak🀭🀭

Washable painting

Persediaan untuk anakΒ² cepat menulis..
βœ”οΈ Boleh asah motor skill
βœ”οΈ Boleh kuatkan otot jari
βœ”οΈ Senang cuci
Jom dapatkan sekarang kat siniπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Tongue scraper

Tau tak penyebab nafas berbau? Dah gosok gigi tapi nafas masih berbau.. Salah satu puncanya adalah tidak membersihkan lidah!..
Jadi lepas ni rajinΒ² la bersihkan lidah korang selepas gosok gigi ya.. Nak senang guna scraper lidah niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE