About Me

Amway Business Owner | Sirah Razak

Hi Darling's salam kenal saya Sirah baru je start joined Amway as a ABO end of the year 2021.

Saya nak keluarkan diri dari comfort zone ni dan juga saya nak bantu atasi masalah yang korang alami tu menggunakan produk Amway. Bermacam2 produk Amway yang sedia ada di pasaran tau dari segi penjagaan diri sehinggalah home gadjet haa ni paling best ni sebab ia memudahkan kerja korang bila kat rumah.

Selain itu sesiapa yang nak join APC ATAU ABO pun boleh saya akan guide korang okay.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE