About

Suka kelihatan cantik dan bergaya?

Awak tahu tak kami suka blouse and baju cantik².. jadi kami sediakan top, blouse, dress, pants, skirts yang sukar didapati di pasaran tempatan yang penting semuanya buat anda rambang mata tau..

Oh ye.. kalau harga kami agak premium berbanding brand lain kerana kami hanya pilih premium quality sahaja tau!!

Ssufi Jewels —

Emas ansuran mudah!!

Kata pelanggan (Kak Ani): Dulu agak sukar jika saya teringin nak beli emas... nak beli secara cash asyik tak cukup duit.. dengan #ssufijewels dah nak masuk 2 design emas saya dah kumpul.

Kata pelanggan (Puteri): bayar je ikut kemampuan setiap bulan, bila dah cukup dengan bajet boleh la pilih design yg kita nak. Duit tak habis, emas pun dapat, senang hati ada #ssufijewels

Kata pelanggan ( lisa): #ssufijewels trusted seller.. tak cerewet layan pelanggan, Seronok beli emas kat sini. Design yg susah nak cari pun #ssufijewels ada tau.

Nak cipta pengalaman anda beli emas dengan #ssufijewels ? Jom follow ig SSUFI JEWELS... bertindak sekarang kumpul emas bersama #ssufijewels

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE