Welcome to The Witty Witch Shop!

Hello, I’m authorized agent for Strange Sugar, & Dovell. I do provide COD and Self-Pickup in Serdang area. Fret not, i do have shopee & Lazada too for you to enjoy free shipping with min spend RM15 and 10% cashback!

Click link below according to your preference. Happy shopping! 🛍

Kat mana Izzah beli packing stuff yang murah?

Hi, for those yang baru nak start online business and tertanya2 soalan kat atas tu, jawapannya I memang beli dekat Shopee je. Kat bawah ni I dah sertakan link barang-barang yang I beli and I guna untuk wrap produk yang I jual 🤩

I drop dekat sini so korang boleh tekan sendiri tanpa perlu dm I untuk minta link. Easy! Semoga korang dipermudahkan urusan berniaga online 😘

Doakan small business I juga ya 🥰

  1. Bubblewrap

    Bubblewrap

    Hi, bubblewrap ni takdela paling murah dekat Shopee kalau tengok harga yang seller ni offer. Ada yang lagi murah, tapi seller ni dia buat option dia cover semua shipping for customer. Compared to kedai lain, bila pakai FS15 voucher, shipping cost tu hanya subsidized sebanyak RM5.80 sahaja, remaining tu buyer kena bayar sendiri. So, lepas buat perbandingan harga, yang menyebabkan I pilih untuk beli bubblewrap dari kedai ni adalah kalau tolak cashback yang kita dapat and free shipping, kedai ni paling murah! So beli dari sini ya 😆

    I selalu beli 0.25m x 100m yang double layer. Memang murah compared to kedai lain.

  2. Courier Bag Purple & Pink paling murah di Shopee!

    Courier Bag Purple & Pink paling murah di Shopee!

    Link ni adalah link courier bag untuk warna purple & pink yang paling murah dekat shopee! Jangan risau, I dah buat perbandingan harga. Memang dekat sini paling murah untuk warna purple and pink tak kira size apa pun. Kedai lain mahal! Hehe

    Tips: beli 2 unit je dari kedai ni setiap kali order sebab kalau beli lebih, berat dia naik lepastu shopee subsidized RM5.80 je. Lebihnya tu kita tanggung. So kalau beli 2 unit, berat dia memang below 3kg, so kita tak perlu bayar shipping 🤗

  3. Courier bag Hijau Termurah di Shopee!

    Courier bag Hijau Termurah di Shopee!

    I selalu beli courier bag hijau dekat sini untuk size 17 x 30 cm. Memang muat-muat untuk letak 1 botol mellow/frunchie. Plastik tak terlalu tebal & tak terlalu nipis. Just nice, so far pakai tak penah koyak or berlubang2. Customer receive pun courier bag tu still elok.

    Paling murah + ada 10% cashback. Kedai lain jual 6-7 ringgit, kedai ni jual RM4 lebih je. Even courier bag hijau ni jual lagi murah dari courier bag putih kedai lain jual.

  4. COURIER BAG BESAR GEDABAK PALING MURAH DI SHOPEE!

    COURIER BAG BESAR GEDABAK PALING MURAH DI SHOPEE!

    Betul paling murah, tak tipu. Kedai lain semua jual untuk size ni dalam RM50-60 untuk size ni, tapi kedai ni jual murah je. Siap boleh beli 50 pcs je. Jarang2 la kan customer nak beli banyak sangat barang sampai kena pakai plastik parcel yang besar. I guna ni untuk wrap giftbox je sebab giftbox tu tinggi and lebar dia pun agak besar. Siapa jual giftbox, baju, anak patung sesuai la pakai courier bag ni. So far pakai okay, customer receive parcel pun keadaan courier bag ni okay, tak koyak ke berlubang macam kena gigit haiwan ke. Tak tebal and tak nipis sangat.

    P.S. jangan beli warna kuning sebab nipis berbanding warna biru!

  5. Salotape paling murah di Shopee!

    Salotape paling murah di Shopee!

    Sini kedai I selalu beli salotape, dah la murah, dapat 10% cashback pulak tu. Berganda-ganda jimat 😆 memang paling murahh compared to kedai lain tau, dah la berkualiti. Memang tebal, susah terkoyak yang merepek2 tu.

    Tips: beli la 7 unit kalau nak free shipping. Kalau beli 1 unit je tak dapat la hehe kalau taknak beli 7 unit, boleh add barang apa2 yang lebih mahal contohnya tape dispenser. Boleh juga guna untuk wrap, senang pulak tu 😁

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE