THINK Вработува

Архитект/ Дизајнер на ентериери

Приклучи се кон тимот на Тhink House of Furniture

Пожелно (но не и пресудно) е кандидатите да имаат слично искуство во работа со клиенти
_______________
Потребни квалификации:

• одлично познавање на autoCAD
• одлично познавање на 3ds max
• познавање на photoshop/illustrator
• креативен пристап кон дизајн предизвици
• изработка на техичка документација за изведба на ентериери
• способност за комуникација со клиенти и изведувачи
• способност за работење во мал тим и самостојно
_____________

Нудиме конкурентна почетна плата, плус месечни бонуси во однос на остварени таргети.

Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно со работа во смени. Се работат и одредени Саботи во Месецот

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.
Испратете го Вашето Портфолио [ 10MB max ] + CV на [email protected] Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

THINK Вработува

Асистент за продажба

Приклучи се кон тимот на Тhink House of Furniture

Пожелно (но не и пресудно) е кандидатите да имаат слично искуство во работа со клиенти
Опис на работното место:
- Директна комуникација со купувачите
- Изготвување понуди и финансиски документи преку софтверскиот систем
- Прием на роба и дизајн на изложбен простор
- Следење на асортиманот и залихите
- Водење на пропратна документација
- Работа на програм за фискална каса
- Организирање на тековни промоции

_____________

Нудиме конкурентна почетна плата, плус месечни бонуси во однос на остварени таргети.

Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно со работа во смени. Се работат и одредени Саботи во Месецот

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.
Испратете го Вашето CV на [email protected]
Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE