Vanessa Cosmetic

Kujdesuni për lëkurën tuaj me produktet që ofron Vanessa Cosmetic

Vanessa Cosmetic është një dyqan online që sjell te ju kryesisht produkte kozmetike.
Produktet janë të Brand-it Farmasì, një Kompani me qendër në Turqi.
Çdo produkt është i çertifikuar sipas rregullave të rrepta të EU.
Disa nga produktet tona më të njohura janë: VFX CAMERA READY Foundation, Linja për kujdesin e fytyrës me TEA TREE, Vajrat 100% bimor të kalendulës, të hudhrës etj dhe Shampoo-t specifikisht ajo me Hudhër.

Ju ftoj të më shkruani për çdo pyetje që keni dhe do tju përgjigjem me shumë kënaqësi.

Vanesa❤️

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE