Punime me dorë të çantave dhe jo vetem !

Ne filluam me nje ide !

Punime tona jane handmade dhe te cilat realizohen totalisht me dore , mderthuria me grep dhe lekures, e bejn nje cant kryeveper!

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE